دسته‌بندی نشده, وبلاگ

گاز r22 آلفا

گاز r22 آلفا

گاز r22 آلفا

گاز r22 آلفا که به عنوان یکی از گازهایی فریونی شناخته می شود که در واقع یکی از معروف‌ترین گازهاست. گاز R22 از گروه هیدروکلرو فلوروکربن (HCFC) است. هیدروکلرو فلوروکربن (HCFC-22) در دمای اتاق، گازی بی رنگ و غیر سمی و غیر قابل اشتعال است.

گاز مبرد R22 گازی شفاف، بی رنگ و غیر سمی است که به طور گسترده در سیستم های تهویه مطبوع و تبرید استفاده می شود. با جذب گرما از هوای داخل ساختمان یا فضای یخچال و انتقال آن به هوای بیرون عمل می کند. این فرآیند یک اثر خنک کننده ایجاد می کند که برای حفظ دمای داخلی در سطح راحت استفاده می شود.

R22 به عنوان یک ماده تخریب کننده لایه ازن در نظر گرفته می شود زیرا حاوی کلر است که می تواند با ازن در جو فوقانی واکنش داده و آن را تجزیه کند. این می تواند منجر به نازک شدن لایه اوزون شود که از زمین در برابر تشعشعات مضر فرابنفش محافظت می کند.

به دلیل تأثیر منفی آن بر لایه ازن، استفاده از R22 در حال حذف تدریجی است. پروتکل مونترال، که یک معاهده بین المللی است که هدف آن حفاظت از لایه ازن است، برنامه ای را برای حذف تدریجی R22 و سایر مواد مخرب لایه ازن تعیین کرده است.

بر اساس این برنامه، تولید و واردات R22 برای استفاده به عنوان مبرد پس از سال 2020 در کشورهای توسعه یافته ممنوع خواهد شد. این بدان معنی است که R22 دیگر تولید نخواهد شد و منابع موجود به تدریج تمام می شود.

همانطور که R22 در حال حذف شدن است، جایگزین هایی مانند R410A و R32 به طور فزاینده ای به عنوان مبرد در سیستم های تهویه مطبوع و تبرید استفاده می شوند. این جایگزین ها پتانسیل تخریب لایه ازن کمتری دارند و دوستدار محیط زیست هستند.

گاز r22 آلفا

گاز R22 شناخته شده ترین گاز فریون (HCFCهیدروکلروفلوروکربن)‌ است. این گاز فریون خصوصا بعد از ممنوعیت استفاده CFC ها کاربرد زیادی در زمینه تهویه مطبوع و تبرید دارد. تولید مبرد فریونی R22 به دلایل زیست محیطی مانند تخریب لایه اوزون و گرمایش کره زمین از سال 2010 ممنوع شده و گاز مبرد R410A جایگزین آن شده است. البته استفاده‌ از گاز R22 در تجهیزات خنک کننده تا زمانی که ذخیره آن به اتمام نرسیده مجاز می‌باشد.

گاز r22 آلفا

گاز r22 آلفا

کاربردهای گاز R22

  1. گاز فریون مورد استفاده در تهویه مطبوع واحد‌های صنعتی و تجاری
  2. گاز فریون پرکاربرد در فرآیندهای صنعتی
  3. گاز فریون مورد استفاده‌ سیکل تبریدِ دما پایین و دما متوسط
  4. گاز R22 در کولر خودروها نیز کاربرد دارد.

ویژگی‌های گاز مبرد R22

  1. جزو گازهای هیدروکلرو فلوروکربن (HCFC) است
  2. غیر سمی
  3. غیر‌قابل اشتعال
  4. کاربرد تا دمای ۸۰- درجه سانتی‌گراد

نکات ایمنی

گاز R22 در دمای محیط و فشار جو قابل اشتعال نیست اما اگر با هوا مخلوط شود و تحت فشار psig 60 قرار بگیرد، قابل احتراق است.

روغن کاری گاز مبرد R22

  • این گاز فریون با روغن‌های زیر سازگار می‌باشد:
  • روغن معدنی مانند روغن سفید (White Oil)
  • روغن آلکیل بنزن (Alkylbenzene)
  • روغن پلی اُل استر (POE)

گاز R22 یکی از پر مصرف ترین گازهای فریون می باشد که به دلیل اثرات مخرب بر لایه اوزون و افزایش گرمای زمین روبه کاهش رفته و کشورهای پیشرفته قانون منع استفاده از این گاز و جایگزین کردن گاز R600a و گاز R404a به جای گاز CHCLF2 می باشند .

CHCLF2

گاز R22 یا CHCLF2 در کپسول های 13/6 کیلوگرم که به رنگ سبز مغز پسته ای و با برندهای سیفرز ،ایسکون َ،رفرون،هانیول،رفریجرانت و دیگر گازها به فروش می رسد گاز 22 در صنایع برودتی و تهویه مطبوع کاربرد های فراوان دارد . بیشترین گاز مصرفی در سیستم های برودتی از قبیل اسپیلت ها و چیلرهای تراکمی می باشد .

مشخصات فنی گاز بتاکول Betacool R22

از سال 2010 و بنا به پروتکل مونترال و به دلیل ایجاد گرمایش بیش از حد کره زمین و تخریب لایه اوزون تولید و فروش گاز بتاکول Betacool R22 در بیشتر کشورهای توسعه یافته ممنوع گشت ولی به دلیل تقاضای بالای این گاز و مورد استفاده قرار گرفتن آن در بیشتر سیستم های تهویه مطبوع و تبرید همچنان در بسیاری از کشورها تولید و به بازار ارئه می شود.

گاز بتاکول Betacool R22

گاز بتاکول Betacool R22 یک گاز بی رنگ، غیرقابل اشتعال و نسبتا بی بو می باشد و جزو گازهای گلخانه ای محسوب میشود و در سیلندر کپسول هایی به جرم 13.6 کیلوگرم و به رنگ سبز روشن به بازار ارائه می شود و با انواع روغن پلی ال استر و روغن آلکیل بنزین سازگاری دارد.

گاز فریون HCFC

گاز بتاکول Betacool R22 گاز فریون HCFC (هیدروکلروفلوروکربن) بوده که نوعی مبرد برای سیستم های صنعتی تهویه مطبوع و برودت، سیکل های تبردی دما پایین و متوسط، فرآیند های صنعتی و حتی به عنوان گاز کولر در خودرو ها می باشد. البته استفاده از آن به دلیل موارد زیست محیطی محدود شده گاز r22 آلفا ولی به واسطه کاربرد وسیع و قیمت مناسب آن، هنوز مورد استفاده قرار می گیرد.

برخی از برندهای گاز R22 موجود در بازار ایران

  • گاز R22 هانیول
  • گاز R22 ایسکون
  • گاز R22 کولیب
  • گاز R22 گالکو
  • گاز R22 دی وای
  • گاز مبرد R22 فروژن
  • گاز مبرد R22 رفرون
  • گاز مبرد R22 بتاکول
  • گاز مبرد R22 آلفا
  • گاز فریون R22 هارپ
  • گاز فریون R22 سیزن
  • گاز سرد کننده R22 فلورون

قيمت گاز r22 ايسکون

یکی از جایگزین‌های گاز r22 آلفا ، گاز R410A می‌باشد. البته مقرر شده است که با شروع سال 2020 نیز برنامه‌ای برای جایگزینی R410A با مبردهای دیگر آغاز شود و به طور تدریجی استفاده از این ماده نیز کاهش پیدا کند. به نظر می‌رسد مبرد R32 قرار است جایگزین آن شود که عدد GWP آن یک سوم R410A است. البته باید به این نکته توجه داشت که قیمت گاز R22 نسبت به قیمت برخی گازهای ترکیبی پایین تر است.

مشخصات فنی گاز R22

از سال 2010 و بنا به پروتکل مونترال و به دلیل ایجاد گرمایش بیش از حد کره زمین و تخریب لایه اوزون تولید و فروش گاز R22 در بیشتر کشورهای توسعه یافته ممنوع گشت ولی به دلیل تقاضای بالای این گاز و مورد استفاده قرار گرفتن آن در بیشتر سیستم های تهویه مطبوع و تبرید گاز r22 آلفا همچنان در بسیاری از کشورها تولید و به بازار ارئه می شود.

کمپرسور اسکرو کامپکت بیتزر

از جمله کمپرسورهایی که با گاز r22 آلفا سازگار می باشند می توان به کمپرسور اسکرو کامپکت بیتزر، کمپرسور بیتزر، کمپرسور فراسکولد، کمپرسور دورین، کمپرسور اسکرال دانفوس، کمپرسور منیروپ دانفوس، کمپرسور اسکرال کوپلند، کمپرسور روتاری پاناسونیک، کمپرسور دایکین و کمپرسور بریستول اشاره کرد.

تفاوت گاز r22 با گاز r410 در چیست؟

شاید برایتان سوال به وجود بیاید که تفاوت گاز r22 و r410 چیست؟ جالب است بدانید که در گذشته در تولید همه کولر ها و خنک کننده ها از گاز r22 آلفا استفاده می شد که در مقایسه با گاز r410 تراکم پذیری بیشتری داشت؛ در نتیجه سرمایش بهتری تولید می‌کرد؛ اما مشکل اصلی که باعث شد این گاز جزء گازهای نامناسب قرار بگیرد، آسیب رساندن به محیط زیست است.

قيمت گاز r22 هندي

این گاز با شکستن مولکول های اوزون در لایه خارجی باعث شد که لایه اوزون نازک و نازک تر شود؛ گاز r22 آلفا به همین دلیل در کشورهای زیادی تولید آن متوقف شد. اما گاز r410 که در کولرهای گازی استفاده می شود دارای هیدروژن کمتر است. در یخچال و کولرهای ماشین از گازی به نام r134 استفاده می‌کنند.

دمای گاز r22

گاز r22 آلفا در منفی ۴۲ درجه سانتیگراد تبخیر می شود و دمای تبخیر آن بسیار پایین است. دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتی گراد را در دستگاه های برودتی و تهویه فراهم می کند. این گاز جزء بهترین و گرانترین گازها است که برندهای ایسکون در ساخت آن از معروفیت خاصی برخوردار است.

تفاوت گاز 22 با 410 در چیست؟

شاید برایتان جالب باشد بدانید که در گذشته تقریبا در ساخت و تولید تمامی کولرها و خنک کننده های گازی از مبرد R22 استفاده می شده است در حقیقت این گاز با فرمول CHCLF2 در مقایسه با R 410 دارای تراکم پذیری بیشتری است پس کیفیت سرمایشی بهتری را تولید و ارائه می کند . گاز r22 آلفا اما مشکل اصلی این گاز مبرد پر کاربرد آسیب رساندن به محیط زیست می باشد.

قيمت گاز r22 ma

فراموش نکنید که گاز r22 آلفا با شکستن مولکول های اوزون در لایه خارجی جو زمین باعث نازک و نازکتر شدن هرچه بیشتر لایه ازن می شوند. به همین دلیل است که تولید آن در کشور های زیادی متوقف شد . ولی خبر خوشحال کننده این است که گاز R410 با حذف این مشکل جایگزین گاز CHCLF2 شده است، توجه کنید که در کولر های گازی از فریون 22 یا CHCLF2 استفاده می شود که به علت دارا بودن هیدروژن ،اثر تخریبی آن در لایه اوزون به مراتب بسیار کمتر از فریون های 11 و 12 است .

قيمت گاز r22 dy

در یخچال ها هم از گاز جدیدی به نام گاز 134A و مبرد هیردوکربن R600 حاصل آن استفاده می شود. شما عزیزان می توانید همین حالا همه این گاز های ذکر شده را از سایت پرشیا گاز آسیا تهیه کنید. گاز r22 آلفا در کولر اسپیلت های مدرنی که اینورتری هستند از گاز مبرد R419 که ترکیبی از چند گاز است استفاده می شود .

اطلاعات تکمیلی در مورد گاز R22 :

همان طور که تا اینجای متن متوجه شدید این گاز مبرد یکی از پر مصرف ترین گازهای فریون گاز r22 آلفا است که به خاطر اثرا زیست محیطی بسیار بدی که داشت، کشور های پیشرفته به فکر جایگزین کردن این گاز با گاز R600a و گاز R404a به جای گاز CHCLF2 افتادند.

قيمت گاز r22 وسترون

توجه کنید که گاز r22 آلفا یا CHCLF2 در حقیقت در کپسول های 13/6 کیلوگرم که به همیشه رنگ سبز مغز پسته ای هستند به فروش می رسد، گاز 22 در صنایع برودتی خنک کننده و تهویه مطبوع کاربرد های بسیار فراوانی دارد . این گاز با وجود ایجاد خطراتی طولانی مدت برای زمین، بیشترین گاز مصرفی در سیستم های برودتی خنک کننده از قبیل اسپیلت ها و چیلرهای تراکمی است .

قيمت گاز r22 يک کيلويي

این گاز فریون در حقیقت در تهویه مطبوع واحد‌های صنعتی و تجاری فریونی به کار گرفته می شود. در واقع این گاز، فریون اصلی فرآیندهای صنعتی فریونی به شمار می رود و گاز فریون اصلی مورد استفاده‌ سیکل تبرید دما پایین و دما متوسط است. همچنین فراموش نکنید که گاز کولر گاز r22 آلفا در خودروها نیز کاربرد دارد.

هر آنچه که باید در مورد گاز R22 بدانید :

این نوع گاز R22، در حقیقت شناخته شده ترین گاز فریون (HCFC هیدروکلرو فلورو کربن)‌ در سراسر جهان است. این گاز فریون مشهور بعد از گاز r22 آلفا ممنوعیت استفاده CFC ها کاربرد های بسیار زیادی در زمینه های مختلف تهویه مطبوع و تبرید پیدا کرد.

گاز فریون چیست ؟

گاز فریون یا گاز r22 آلفا با فرمول شیمیائی CHCLF2 و با نام آیوپاک کلرو دی فلورو متان شناخته شده است. منو کلرو دی فلورو متان ، یکی از پرکاربردترین گازهای فریون است. البته اخیرا تولید این گاز به علت اثرات مخرب بر لایه اوزون و افزایش گرمای زمین کاهش یافته است.

انواع گاز مبرد

گاز r22 آلفا، به سه دسته زیر طبقه بندی می شود.

  • ۱۲-R دی کلرودی فلورو متان (CCl2F2)
  • ۲۲-R منوکلرودی فلورو متان (CHCLF2) (گاز کولر گازی و فریون)
  • ۱۳۴-R (گاز کولر خودرو ، گاز ماشین ، گاز مبرد، گاز خنک کننده)
  • گاز r22 نسبت به گاز آر 12 کم خطر است. گاز آر 134 در مقایسه با گاز آر 22 خطر کمتری دارد. با گذشت زمان گازهای کم خطر تری تولید شدند.

کاربردها و موارد استفاده از آن

مهم ترین کاربردهای گاز r22 آلفا ، شامل موارد زیر است.

  1. در سیستم های خنک کننده مثل کولرهای گازی اسلیت و ‏سرمایشی استفاده می شود.
  2. در چیلرهای ‏مراکز تجاری و ساختمان های بزرگ استفاده می شود.
  3. در یخچال های ویترینی مغازه ها و سوپر مارکت ها ‏به کار برده می شوند
  4. گاز r22 برای ماشین
  5. واحدهای تهویه مطبوع و سیستم های HVAC
  6. در ساخت واحدهای برودتی
  7. در صنایع، جهت مایع سازی گازهایی مانند کلر استفاده می شود.
  8. جهت تهیه آب خنک در فرآیندهای مختلف، خودرو سازی، چیلر، سیستم تهویه مطبوع و سایر موارد به کار گرفته می
  9. شود.
  10. تونل انجماد
  11. مینی چیلر
  12. فریزر خانگی و ویترین
  13. سیستم VRF

گاز مبرد امروزی

گاز R410A، کاربرد فراوانی در زمینه تهویه مطبوع دارد. و یکی از مهم ترین و بهترین جایگزین های گاز آر 22 است. این گاز کاملا مشابه گاز r22 آلفا بوده و یکی از جدیدترین گازهای موجود در بازار است.

جایگزین گاز فریون 22

گاز r22 آلفا گازهای زیر را می توان جایگزین گاز فریون نمود.

گاز R407C- R407B – R407A

گاز r22 آلفا سازگاری بهتر و عملکرد بهتری را در دمای پایین از خود نشان می دهند.

R422B-C-D

گاز r22 آلفا این دسته از گازهای دارای مزیت هایی همچون عملکرد بهتر برای دمای متوسط و افت فشار احتمالی می باشند.

R422C

گاز r22 آلفا این دسته از گازهای دارای مزیت هایی همچون فشار بالا، نیاز به روغن کاری با POE، نیاز به تعویض ارفیس می باشند.

کمپرسورهای سازگار با گاز 22

  1. کمپرسور اسکرو کامپکت بیتزر
  2. کمپرسور بیتزر
  3. کمپرسور فراسکلد
  4. کمپرسور دورین
  5. کمپرسور اسکرال دانفوس
  6. کمپرسور منیوروپ دانفوس
  7. کمپرسور اسکرال کوپلند
  8. کمپرسور روتاری پاناسونیک
  9. کمپرسور دایکین
  10. کمپرسور بریستول

مزیت های گاز آر 22 چیست ؟

گاز r22 آلفا این گاز دارای مزیت های همچون خواص عالی و قیمت مناسب است.

گاز مبرد کولیب

برند کولیب در بازار فروش گازهای مبرد جزء برندهای معتبر قرار دارد. این برند متعلق به شرکت چینی استارگت کولیب (starget coolib) است. تاریخ تأسیس کمپانی استارگت به سال 1990 می‌رسد. این کمپانی از همان آغاز تأسیس با هدف ورود به تولید گازهای مبرد یا همان گاز r22 آلفا گازهای سردخانه‌ای به وجود آمد و خیلی زود توانست در بازارهای جهانی جایگاه ویژه‌ای برای خودش دست و پا کند.

گاز مبرد کولیب

گاز مبرد کولیب

قيمت گاز r22 هانيول

دو کارخانۀ اصلی این شرکت بزرگ در دو شهر پکن و نینگبو واقع شده‌اند. مهم ترین محصولاتی که کمپانی استارگت کولیب تولید می‌کند، شامل گازهای مبرد مثل R22، RA34A، R410A و … می‌شود. آنچه در تولید گازهای مبرد اهمیت دارد، درصد خلوص بالای آن‌ها است. برند کولیب از این نظر جزء برندهای برتر قرار می‌گیرد. ضمن اینکه گازهای سردخانه‌ای تولید کارخانه استارگت گاز r22 آلفا جزء ارزان‌ترین گازهای موجود در بازار نیز هست.

گاز مبرد رفرون

در بین برندهای آسیایی‌ای که در زمینۀ تولید گازهای فریونی و سیال‌های مبرد فعالیت دارد، رفرون نامی شناخته شده است. کمپانی رفرون (Refron) در کشور هند قرار داشته و در سالیان گذشته توانسته تا بخشی از بازار فروش محصولات تبریدی و برودتی را به خودش اختصاص دهد. گاز r22 آلفا مهم‌ترین محصول تولیدی رفرون گاز فریون22 است که با نام کامل R22 شناخته می‌شود.

خريد گاز يخچال

این سیال جزء نخستین سیال‌های مبردی است که در ساخت انواع سیکل‌های تبریدی مورد استفاده قرار گرفت. اما بعدها به خاطر مشکلات زیست محیطی‌ای که به جای گذاشت، خیلی زود از دور خارج شد و تولید و عرضۀ آن با محدودیت‌هایی روبرو گشت. با این وجود همچنان از گاز R22 در برخی از کشورهای جهان سومی به وفور استفاده می‌شود. به خصوص که این گاز فریونی به واسطۀ دمای جوش پایینی که دارد، عملکرد خوبی نیز از خودش نشان می‌دهد.

گاز‌ مبرد ایسکون

برند ایسکون نیز در بین برندهای تولید کنندۀ گازهای مبرد جزء برندهای شناخته شده رتبه بندی می‌شود. این برند متعلق به کمپانی ایسکون (ISCEON) است گاز r22 آلفا که یک برند چینی است و دفتر مرکزی آن در شهر شانگهای قرار دارد.

قيمت کمپرسور کولر گازي 30000

آنچه در تولید گازهای مبرد دارای اهمیت است، رعایت استانداردهای موجود و سازگاری آن‌ها با دستگاه‌های صنعتی است. سیال‌های مبرد تولید شده در آیسکون تحت استانداردهای اروپا تولید می‌شوند و با توجه به این که قیمت پایین‌ترین نسبت به خیلی از برندهای معتبر دارند، گاز r22 آلفا در ایران نیز به وفور مورد استفاده قرار می‌‌گیرند.

سیال‌های مبرد مکزیکم

برند مکزیکم متعلق به شرکت صنایع شیمیایی مکزیک است که در بازار فروش محصولات شیمیایی با برند مکزیکم (Mexichem) شناخته می‌شود. تاریخ تأسیس این کمپانی به سال 1998 برمی‌گردد. در سالیان گذشته البته شرکت صنایع شیمیایی مکزیک به قدری رشد داشته که امروزه سومین کمپانی بزرگ امریکای لاتین، گاز r22 آلفا بعد از دو کمپانی براسکم و الپیک، به شمار می‌آید.

قيمت کمپرسور کولر گازي 18000

از جمله سیال مبرد R407H است که این کمپانی از آن به عنوان جایگزین سیال مبرد R410A نام می‌برد. طبق ادعای مهندسین مکزیکم R407H به خاطر مقدار GWP پایینتری که دارد، دارای سازگاری گاز r22 آلفا بیشتری با محیط زیست است و عملکرد بهتری نیز نسبت به سیال مبرد R410A از خود نشان می‌دهد.

سیال‌های مبرد هارپ

کمپانی هارپ با نام کامل «Harp International » یک شرکت چند ملیتی بزرگ است که در سال‌های گذشته نام خوبی برای خود در بازار فروش گازهای مبرد دست و پا کرده است. این کمپانی در سال 1991 و با هدف ورود به بازار تولید و عرضۀ محصولات تبریدی تأسیس شد. دفتر مرکزی این کمپانی در کشور ولز و شهر پونتیپرید قرار دارد. اما با توجه به اینکه ولز یکی از کشورهای زیرمجموعۀ بریتانیا است، محصولات تولیدی این کمپانی دارای استانداردهای کشور انگلستان بوده و در اروپا و امریکا فروش بالایی را ثبت کرده است.

تمامی مبردها باید دارای ویژگی های زیر باشند:

  1. سمی نباشند
  2. قابل اشتعال نباشد
  3. اکسید کننده نباشند
  4. نشت آن ها به سهولت قابل تشخیص باشد
  5. قادر به عمل کردن در فشار کم (نقطه جوش پایین) باشند
  6. خورنده نباشند

انواع گازهای فریون زیر در بازار به فروش می رسد :

  • گاز فریون R22
  • گاز فریون R141
  • گاز فریون R410A
  • گاز فریون R407C
  • گاز فریون R134A
  • گاز فریون R404A

متداول ترین مبرد فریونی مورد استفاده در چیلرهای تراکمی R22 می باشد که امروزه به علت تخریب لایه اوزون گاز های جدید که فاقد اتم کلر می باشند جایگزین آن شده اند. گاز r22 آلفا گاز فریون با هر سه گروه از روغن ها یعنی روغن معدنی ،روغن آلکلیل بنزن و روغن پلی ال استر سازگاری دارد.

انواع گازهای فریون زیر در بازار به فروش می رسد :

انواع گازهای فریون زیر در بازار به فروش می رسد :

فریون ۱۲ (R12)

گاز R12 از شناخته شده ترین گازها در سیستم تبرید است البته این گاز در گذشته کاربرد زیادی داشته و در خنثی سازی در پزشکی نیز از این گاز استفاده می‌شد که بعد از اعلام منی توسط سازمان غذا و دارو و داروی آمریکا استفاده از آن به صورت چشمگیری کاهش یافت. گاز r22 آلفا هم اکنون از گاز R134 به عنوان جایگزین گاز R12 استفاده می شود

فریون ۱۱ (R11)

گاز R11 که با رنگ نارنجی شناخته می شود بیشتر به عنوان محلولیا گاز ثانویه در سیستم استفاده می شود یعنی در مواقعی که چیزی نیاز به تعمیر یا نظافت و یا عیب یابی دارد از این گاز یا گاز R141 استفاده می شود. از برندهای تولیدکننده این گاز می‌توان به نام های گاز r22 آلفا زیر اشاره کرد به خاطر داشته باشید که تولید کنندگان گاز R11 در دنیا شرکت های چینی هستند.

فریون ۱۳۴ (R134a)

در دهه ۹۰ میلادی این گاز به عنوان مبرد جایگزین برای گاز R12 معرفی شد البته با توجه به تاثیرات مخرب به این گاز هم اکنون جایگزین های دیگری برای خود گاز R134 در حال تولید می باشد. بیشترین کاربرد گاز R134 در سیستم های خنک کننده خودروها سردخانه های خانگی یخچال ها سیستم های خنک کننده سرور ها و کامپیوتر ها می باشد این گاز از نوع گازهای بی بو و غیر سمی بوده که در کپسول های سبز رنگ بسته بندی می شود وزن هر کدام ازکپسول های بزرگ آن ۱۳٫۶ کیلوگرم گاز r22 آلفا است.

از برندهای تولیدکننده این گاز

  1. ایسکون
  2. فروژن
  3. فلورن
  4. هارپ
  5. کولیب
  6. مافرون
  7. رفرون
  8. گالک

فریون ۱۴۱ (R141b)

با توجه به قابلیت پاک کنندگی که این گاز دارد در سیکل تبرید و چیلر ها و همچنین سیستم های سردخانه بعد از انجام تعمیرات یا در صورتی که دستگاه مدت زیادی خاموش بوده و قصد راه اندازی دوباره آن وجود داشته باشد ابتدا سیستم با R141 شستشو داده می شود سپس گاز r22 آلفا گاز یا مبرد اصلی به سیستم تزریق می شود.

فریون ۴۰۴ (R404a)

از از دیگر گازهای فریونی که به عنوان جایگزین R22 معرفی شده اند می توان به گاز R404 اشاره کرد پس از این که ممنوعیت گاز R22 در مجمع جهانی در سال ۱۹۹۰ آغاز شد کشورهای مجمع متعهد شدند که در یک پروسه سی ساله اقدام به حذف گاز R22 و جایگزینی آن با گاز هایی که گاز r22 آلفا برای لایه اوزون زیان نداشته باشند کنند.

فریون ۴۱۰ (R410a)

این گاز (مبرد) فریونی از ترکیب گاز R32 و R125 می‌باشد که این امر باعث شده تا ۶۰ درصد فشار بالاتری از گاز R22 بوجود بیاورد تا از بازدهی بالاتری در سیستم های برودتی برخوردار شود به گونه ای که دستگاههای جدید موجود در بازار همه بر پایه گاز R410 تولید شده اند تا علاوه بر گاز r22 آلفا راندمان بالا مصرف کمتری نیز داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *